Antena 3 CNN Actualitate Lovitură pentru fiul criminalului de la Perla. Ce se întâmplă cu averea sa

Lovitură pentru fiul criminalului de la Perla. Ce se întâmplă cu averea sa

Lovitură pentru fiul criminalului de la Perla. Ce se întâmplă cu averea sa
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
14 Iul 2016   •   18:15


În urmă cu patru ani o tragedie îngrozea România. Gheorghe Vlădan intra într-un coafor din zona Perla şi împuşca mortal soţia şi casiera. Totodată, alte şase persoane au fost rănite.

Acum, judecătorii au decis ca averea moştenită de fiul criminalui să fie împărţită cu victimele incidentului. Bogdan Vlădan trebuie să împartă casa cu soțul casieriței ucise, să-i dea mașina și 16.000 de euro, toate drept despăgubiri, scrie Click.

Însă tânărul nici nu vrea să audă și spune că toate bunurile sunt moștenirea lui. ”S-a decis ca eu să rămân cu apartamentul, iar două camere la subsol plus mansardă sau jumătate de mansardă să-i revină domnului Bendre plus onorariul de 16.000 de euro şi maşina. În total ar fi 70.000 de euro. Nu sunt de acord cu decizia asta, nu sunt de acord să mi se ia nimic din bunurile părinţilor mei care sunt ale mele. Eu m-am pus în locul tuturor victimelor de la acel coafor şi dacă aş fi fost în momentul ăsta în proces nu aş fi continuat, nu aş fi avut nici o pretenţie de la nimeni. A fost un masacru, a fost un necaz pentru toată lumea”, a declarat Bogdan.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close