Antena 3 CNN Actualitate Lovitură pentru PSD în ziua anunțului despre DNA

Lovitură pentru PSD în ziua anunțului despre DNA

Lovitură pentru PSD în ziua anunțului despre DNA
22 Feb 2018   •   15:55

Procurorii DNA fac percheziții la PSD Prahova pentru chitanțe pentru campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2014 a Dacianei Sârbu.

Laura Moagher, secretar executiv al PSD a făcut declarații, la Antena 3. Aceasta a afirmat că a primit o adresă de la DNA prin care i s-a solicitat mai multe documente, „este vorba despre 19 chitanțe, toate din 2014, cu legătură cu campania la europarlamentare. Adresa este trimisă de către DNA București. De data aceasta nu a mai transmis Ploieștiul (DNA Ploiești) această adresă. Țin să menționez că-n 2015 au fost solicitate aceste documente, împreună cu alte documente care țin de aceeași campanie de către serviciul teritorial Ploiești”, a declarat Moagher.

Aceasta a mai spus că ”nu sunt percheziții, e o solicitare. Nu e descris nimic în adresă, ci printr-o ordonanță a procurorilor din 15 februarie sunt solicitate documentele menționate, potrivit aceleiași surse. ”Documentele sunt solicitate în original până în 26 februarie”, a mai spus social-democrata.

 

×
Subiecte în articol: tudorel toader Daciana Sarbu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close