Antena 3 CNN Actualitate Lovitură pentru Traian Băsescu! Riscă să piardă 500.000 de euro pentru că ar fi turnat la Securitate

Lovitură pentru Traian Băsescu! Riscă să piardă 500.000 de euro pentru că ar fi turnat la Securitate

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar putea să plătească 500.000 de euro în urma unui proces în care este acuzat că a turnat la Securitate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Noi 2023   •   23:08

Traian Băsescu este în pericol să încaseze o lovitură dură. A ajuns la finalul procesului în care fostul primar al Sectorului 1 și afacerist, George Pădure îi cere despăgubiri de nu mai puțin de jumătate de milion de euro fiindcă l-a turnat la Securitate. Instanța a rămas în pronunțare, iar verdictul se va da pe 29 noiembrie.

George Pădure a vorbit în această seară, în direct la Antena 3 CNN despre situația în care a fost turnat de Traian Băsescu la Securitate.

"Toată viața a mințit Traian Băsescu și a încercat să mintă și la procesul pe care îl am. Dacă la primă instanță a procesului Traian Băsescu a recunoscut că chiar dacă scris despre mine, nu înseamnă că m-a bătut sau batjocorit, la a doua instanță a spus că nu mă cunoaște, că nu m-a văzut niciodată.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu. Dosarul finanțării campaniei electorale din 2009 se întoarce în instanță

El s-a gândit să informeze Securitatea română că eu aș fi spion belgian, care lucra pentru Serviciile de spionaj belgiene. Mi s-au făcut percheziții, nedeclarate și neanunțate.Ultima propunere a lui Băsescu a fost ca să fiu pe lista persoanelor indezirabile pentru România pe o perioadă de 5 ani", a spus George Pădure.
 

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close