Antena 3 Actualitate Lucia Hossu-Longin, alături de Antena 3: Singura soluție este strada

Lucia Hossu-Longin, alături de Antena 3: Singura soluție este strada

de S.T.    |    16 Feb 2016   •   10:34

Lucia Hossu-Longin, una dintre cele mai respectate şi mai apreciate personalităţi ale televiziunii româneşti, a ţinut să fie alături de Antena 3 şi de trustul Intact.

Autoarea Memoriarului Durerii şi preşedintele Asociaţiei Profesioniştilor de televiziune este de părere că ANAF şi instituţiile statului nu pot închide cinci televiziuni care au alături milioane de telespectatori şi îndeamnă la ieşiri în stradă.

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Realizatorii Antena 3 consideră că este vorba despre un plan vechi de închidere a televiziunii care de-a lungul anilor a făcut dezvăluiri şi anchete incomode.

Un lucru e cert: autorităţile ştiu că o televiziune cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri nu se poate muta în cinci zile.

×
Subiecte în articol: post confiscat

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close