Antena 3 CNN Actualitate Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, bătaie cu pumni şi picioare pe stadion: "Îmi este ruşine"

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, bătaie cu pumni şi picioare pe stadion: "Îmi este ruşine"

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a fost implicat într-o bătaie cu pumni şi picioare pe stadion, la meciul pierdut de FCSB cu CSU Craiova.

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, bătaie cu pumni şi picioare pe stadion: "Îmi este ruşine"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2022   •   13:22

Lucian Becali a fost implicat într-o bătaie pe stadion, în timpul meciului dintre FCSB, echipa patronată de unchiul său, Gigi Becali, şi CSU Craiova.

La un moment dat, la tribuna oficială, Lucian Becali şi alţi tineri ar fi aruncat cu sticle în iubita unui alt spectator, notează gsp.ro, care citează orangesport.

Acesta ar fi fost motivul de la care a izbucnit scandalul.

Bătaia cu pumni şi picioare a fost filmată de un alt spectator cu telefonul mobil. Pe imagini se poate observa cum Lucian Becali şi prietenii săi îl lovesc de mai multe ori pe "rival", chiar şi după ce acesta cade printre scaunele tribunei.

Salvat de stewarzi, tânărul lovit a mers la Poliţie şi a depus o plângere.

"În data de 3 aprilie 2022, la Secția 9 Poliție s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că în urmă cu scurt timp, pe parcursul desfășurării unui meci de fotbal, ar fi avut o altercație verbală cu mai multe persoane necunoscute și s-ar fi îmbrâncit reciproc. Bărbatul în cauză nu a solicitat sprijin medical. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", se arată într-o informare a Poliţiei.

Astăzi, Lucian Becali şi-a cerut scuze într-o postare pe Facebook.

"Mea Culpa

Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului .

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violenta NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim.

Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste !

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .

Pace & dragoste", a scris Lucian Becali pe Facebook.

?? Mea Culpa Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație...

Publicată de Lucian Becali pe Duminică, 3 aprilie 2022

×
Subiecte în articol: Lucian Becali Gigi Becali
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close