Antena 3 Actualitate Lucian Bode, chemat la raport în Parlament, după asaltul imigranţilor în oraşele din vestul ţării

Lucian Bode, chemat la raport în Parlament, după asaltul imigranţilor în oraşele din vestul ţării

de Adelina Miron    |    11 Mai 2021   •   11:12
Lucian Bode, chemat la raport în Parlament, după asaltul imigranţilor în oraşele din vestul ţării
Sursa foto: Hepta

Ministrul de Inerne Lucian Bode va da explicaţii, astzăi, 11 mai, în faţa membrilor comisiilor reunite de apărare din Senat şi din Camera Deputaţilor despre modul în care va gestiona problema prezenței crescute a migranților în țara noastră.

Primarii din Timişoara şi Arad s-au plâns că sunt copleşiţi de imigranţii care ocupă clădirile părăsite şi asupra cărora nu mai au niciun control. Şi preşedintele Klaus Iohannis s-a aratat îngrijorat de această situaţie şi a cerut un raport.

Situația a devenit gravă la Timişoara după ce un imigrant afgan a fost ucis într-un conflict.

"Aştept informaţii mai detaliate de la Ministerul Afacerilor Interne, dar să ştiţi că Timișoara nu a fost niciodată lăsată singură. Nu cunosc motivele acestei evaluări făcute de primar, dar o să le aflu. Zona este de graniţă cu Serbia și Ungaria. Am avut tot timpul o presiune destul de mare de flux migratoriu.

Primesc zilele acestea un raport detaliat, după care o să-l rog pe domnul ministru să facă publice datele. Dar, încă o dată, Timişoara nu va fi lăsată singură", declara președintele Iohannis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close