Antena 3 CNN Actualitate Lucian Bode: "Trei ofiţeri ISU cercetaţi, în cazul femeii căzute de la etaj în Constanţa. Au fost bâlbe de la un capăt la altul"

Lucian Bode: "Trei ofiţeri ISU cercetaţi, în cazul femeii căzute de la etaj în Constanţa. Au fost bâlbe de la un capăt la altul"

Pompierii care au intervenit la incendiul de la Constanţa, unde o femeie de 56 de ani a căzut de la etajul 6 sub ochii lor, vor fi anchetaţi de echipa Ministerului de Interne.

Lucian Bode: "Trei ofiţeri ISU cercetaţi, în cazul femeii căzute de la etaj în Constanţa. Au fost bâlbe de la un capăt la altul"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    22 Feb 2021   •   09:45

Între timp, un ofiţer cu funcţii de conducere de la ISU şi-a depus raportul de pensionare, a anunţat ministrul de Interne, Lucian Bode, luni dimineaţă.

Cei trei ofiţeri de la ISU Constanţa vor fi acum cercetaţi disciplinar, pe lângă sancţiunile care au fost deja date.

"Aţi văzut comunicarea publică de săptămâna trecută, IGSU a publicat aceste concluzii, din comunicatul de presă rezultă foarte clar măsurile care au fost dispuse, nu vreau să le reiau, le cunoaşteţi foarte bine, vreau să subliniez doar primul aspect, cel legat de ancheta care se desfăşoară în acest moment la Constanţa. 

Trei ofiţeri ISU, cercetaţi disciplinar

Va începe astăzi cercetarea disciplinară a celor trei ofiţeri, dincolo de sancţiunile care deja au fost date", a anunţat, luni dimineaţă, ministrul Afacerilor Interne.

În plus, un ofiţer cu funcţie de conducere din ISU Constanţa şi-a depus raportul de pensionare, care a fost aprobat de conducerea IGSU.

"Un ofiţer cu funcţie de conducere în cadrul ISU Constanţa şi-a depus raportul de pensionare, raportul a fost aprobat de domnul general Iamandi şi respectivul ofiţer cu funcţie de conducere va merge în pensie. 

Vorbesc despre o persoană cu responsabilităţi în ceea ce priveşte componenta logistică şi anume mă refer clar la scara respectivă care era defectă de foarte mult timp", a precizat Lucian Bode.

Bode: Au fost bâlbe de la un capăt la altul

Cât priveşte intervenţia de la Constanţa, ministrul de Interne a declarat că au fost bâlbe de la un capăt la altul.

"Astfel de derapaje, pentru că vorbim de un derapaj de la normele cu care ne-au obişnuit în marea majoritate a situaţiilor colegii de la ISU, nu sunt permise, şi acolo au fost bâlbe de la un capăt la altul, din momentul în care a fost anunţat la 112 până la momentul intervenţiei, aţi văzut ce s-a întâmplat şi la locul incendiului.

Toate aceste bâlbe vor fi cercetate şi concluziile specialiştilor vor fi prezentate, evident cu măsurile care se impun", a menţionat Lucian Bode.
 

×
Subiecte în articol: Constanța Lucian Bode
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close