x close

Lucian Bute, prima reacție după al doilea test antidoping pozitiv

de A.M.P    |    12 Aug 2016   •   18:03
Lucian Bute, prima reacție după al doilea test antidoping pozitiv 482 Foto: Lucian Bute/Facebook

Lucian Bute a susţinut o conferinţă de presă la Montreal, unde a vorbit despre rezultatele confirmate ale testului antidoping. Bute susţine că substanţa interzisă care i-a fost depistată în organism a apărut după ce a luat un supliment contaminat.

"Pentru mine, rezultatul probei B înseamnă o veste proastă şi bună în acelaşi timp. Proba B este pozitivă, dar de asemenea dovedeşte că sunt onest, că nu am luat nimic ilegal cu bună ştiinţă. Suplimentul respectiv era contaminat, dar eu l-am luat cu bună credinţă. Cu toate acestea, produsul este în continuare pe piaţă, sunt foarte dezamăgit. De acum înainte, acţiunile mele vor fi purtate în justiţie", a spus Bute, citat de Journal de Montreal, potrivit adevarul.ro.

Bute a mai spus că nu ia în calcul ideea retragerii, însă acum totul depinde şi de durata suspendării sale, care e în continuare nedeterminată, dar şi de locul unde se aplică. Bute ar putea avea interdicţie să boxeze doar pe teritoriul SUA, ţinând cont că a fost depistat pozitiv în Wasinghton, mai scrie Journal de Montreal.

Lucian Bute a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat după meciul cu Badou Jack din 30 aprilie, desfăşurat la Washington şi încheiat la egalitate.

Citeşte mai multe despre:

Lucian Bute
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati