Antena 3 CNN Actualitate Lucian Romaşcanu, apel pentru donarea de sânge:"Vă îndemn să daţi puţin din voi, puţin ce pentru alţii înseamnă viaţă”

Lucian Romaşcanu, apel pentru donarea de sânge:"Vă îndemn să daţi puţin din voi, puţin ce pentru alţii înseamnă viaţă”

Senatorul PSD, Lucian Romaşcanu a postat, sâmbătă, pe reţelele de socializare un mesaj care îndeamnă la fapte bune, într-o perioadă în care România are mare nevoie de noi.

Lucian Romaşcanu, apel pentru donarea de sânge:"Vă îndemn să daţi puţin din voi, puţin ce pentru alţii înseamnă viaţă”
Sursa foto: Facebook Lucian Romaşcanu
de Claudia Popovici    |    14 Noi 2020   •   16:15

România traversează o criză sanitară dură. Zilnic, mii de oameni sunt depistați pozitiv cu noul coronavirus, iar paturile de la secțiile de ATI ale spitalelor sunt ocupate în proporţie de 100% în fiecare zi.

​În acest context, senatorul PSD Lucian Romaşcanu a postat, sâmbătă, pe reţelele de socializare un mesaj care îndeamă la fapte bune.

“Deși faptele bune trebuie făcute fără publicitate, sunt unele care pot merită comunicate pentru a servi că un exemplu de urmat”, spune Romaşcanu în postarea de pe Facebook.

Medicii fac apel la populaţie să vină să doneze sânge. Este nevoie de toate grupele sanguine. Şi plasma lipseşte - aceasta este necesară pentru cei infectaţi cu SARS-CoV-2  şi care sunt în stare gravă

“Împreună cu mai mulți colegi am donat ieri sânge, într-o perioadă în care este FOARTE mare nevoie”, a mai spus senatorul PSD Lucian Romaşcanu în postarea de pe Facebook.

La final, el vine cu un îndemn: “Vă îndemn pe toți să dați un puțin din voi, puțin ce pentru alții înseamnă viață”.

 

 

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close