Antena 3 CNN Actualitate Lucian Romașcanu: ”Am participat la un eveniment care mi-a umplut sufletul de bucurie!”

Lucian Romașcanu: ”Am participat la un eveniment care mi-a umplut sufletul de bucurie!”

Lucian Romașcanu a participat, joi, la lansarea celei de a XIII-a ediții a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, prilej cu care a ținut să îi felicite atât de organizatori, cât și pe toți cei implicați în spectacol.

Lucian Romașcanu: ”Am participat la un eveniment care mi-a umplut sufletul de bucurie!”
Sursa foto: Facebook / Lucian Romașcanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mai 2022   •   15:37

”Ieri, 19.05.2022, am participat la un eveniment care mi-a umplut sufletul de bucurie, lansarea celei de a XIII-a ediții a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova.  

Ministerul Culturii este un susținător major al Festivalului, Teatrul Național Marin Sorescu fiind parte a instituției noastre. Alături de noi, au bine investit în această bijuterie culturală Primăria Craiovei, condusă impecabil de Lia Olguta Vasilescu și Consiliul Județean Dolj împreună cu un grup de sponsori. Pe aceștia ii felicit în mod deosebit pentru înțelegerea importanței susținerii artei!  

Seara a debutat cu o conferință de presă urmată de o reprezentație dincolo de cuvinte a piesei "887", scrisă, regizată, interpretată de unul dintre genialii oameni de teatru ai momentului, canadianul Robert Lepage. Un teatru adus, parcă, din viitor, un reper pentru ceea ce va fi arta dramatică a acestui început de secol.  

Am avut și plăcerea unei discuții cu ES Ambasadorul Canadei, doamna Annick Goulet.  

Felicitări d-lui Emil Boroghină, întemeietorul acestui Festival, domnului Alexandru Boureanu, managerul TN Marin Sorescu și tuturor celor implicați!”, scrie Lucian Romașcanu pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close