Antena 3 CNN Actualitate Lucian Romașcanu, mesaj de Ziua Femeii: "Trebuie să le arătăm iubirea, respectul și susținerea în fiecare zi"

Lucian Romașcanu, mesaj de Ziua Femeii: "Trebuie să le arătăm iubirea, respectul și susținerea în fiecare zi"

De 8 Martie, Lucian Romașcanu, ministrul Culturii, a transmis un mesaj în care a evidențiat rolul important pe care femeile îl au în societate.

Lucian Romașcanu, mesaj de Ziua Femeii: "Trebuie să le arătăm iubirea, respectul și susținerea în fiecare zi"
Sursa foto: Facebook | Ministerul Culturii
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2023   •   11:00

Cu ocazia zilei de 8 Martie, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a transmis un mesaj prin care își exprimă respectul și recunoștința pentru femei.

"Sărbătoare a feminității și a dreptului de necontestat al tuturor femeilor din această lume de a fi egale şi respectate, 8 martie reprezintă și o zi specială care ne oferă un prilej în plus pentru a le arăta doamnelor din viața noastră cât de mult înseamnă pentru noi.

Dar cred că nu doar astăzi, ci în fiecare zi, iubirea, respectul și susținerea noastră pentru rolul lor în familie şi în societate trebuie evocate și, mai ales, demonstrate.

Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut și faceți, dar mai ales pentru căldura cu care ne înconjurați și pentru răbdarea pe care ne-o arătați în momentele dificile!", a transmis ministrul Culturii.

Citește și: Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Femeii: "Deloc întâmplător, cuvântul pace este de gen feminin"

De asemenea, Lucian Romașcanu a subliniat faptul că femeile reprezintă un exemplu de putere și determinare, acestea fiind capabile să înfrunte orice obstacol, indiferent cât de dificil ar fi.

"Ne dați o lecție și un exemplu frumos prin puterea voastră de a merge mai departe, indiferent cât de mari sau mici sunt greutățile pe care le înfruntați, uneori, cu zâmbetul pe buze.

La mulți ani tuturor mamelor, soțiilor, fiicelor, bunicuțelor și surorilor! Să fiți fericite și apreciate așa cum meritați! Și, desigur, un gând bun româncelor de pretutindeni!”, a încheiat Lucian Romașcanu.

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close