Antena 3 CNN Actualitate Lucrări de refacere a carosabilului şi trotuarelor din Capitală. Ce zone sunt vizate

Lucrări de refacere a carosabilului şi trotuarelor din Capitală. Ce zone sunt vizate

Primaria Municipiului Bucuresti a anunțat că demarează lucrări de refacere a carosabilului si a trotuarelor pe mai multe artere cu trafic intens din Capitală, începând cu săptămâna viitoare.

Lucrări de refacere a carosabilului şi trotuarelor din Capitală. Ce zone sunt vizate
Sursa foto: Gabriela Firea.Facebook
29 Feb 2020   •   11:57

Astfel, potrivit unui comunicat oficial, începând cu data de 03 martie, vor fi efectuate reparatii extinse in carosabil si pe trotuare pe Calea Calarasilor. Lucrarile vor fi executate de Strabag si vor dura aproximativ doua saptamani.

Incepand cu data de 09 martie, prin intermediul Companiei Municipale Strazi, Poduri si Pasaje, vor fi refacute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente Bulevardului Unirii, intre Piata Unirii si Piata Constitutiei. De asemenea, vor fi inlocuite dalele din granit de pe trotuarul din fata magazinului Unirea si vor fi reparate trotuarele din zona str. Halelor, pe portiunile afectate. Durata de executie a lucrarilor va fi de aproximativ 30 de zile.

Din data de 20 martie, vor fi realizate lucrari de reparatii in carosabil, frezare si asternere mixtura asfaltica, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Lucrarile vor fi executate de Strabag si se vor desfasura pe o perioada de aproximativ doua saptamani.

De asemenea, la inceputul lunii aprilie, timp de aproximativ doua saptamani, Administratia Strazilor Bucuresti, prin intermediul Strabag, va executa lucrari de reparatii extinse in carosabil pe Bulevardul I. C. Bratianu.

Subliniem faptul ca, pentru a asigura fluenta traficului rutier, lucrarile de reparatii in carosabil vor fi executate pe parcursul noptii.

×
Subiecte în articol: lucrari capitala
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close