Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban a anunțat data la care se va vota pentru învestirea Guvernului 

Ludovic Orban a anunțat data la care se va vota pentru învestirea Guvernului 

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunțat că audierile miniștrilor vor avea loc săptămâna viitoare, iar votul pentru învestirea Guvernului se va desfășura pe 24 februarie. 

Ludovic Orban a anunțat data la care se va vota pentru învestirea Guvernului 
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/ Facebook
11 Feb 2020   •   15:15

"Birourile Permanente Reunite, dominate de o majoritate PSD, au stabilit un calendar pentru procedura de învestire a Guvernului. În forma acestui calendar, audierile miniștrilor se vor desfășura săptămâna viitoare, în datele de 17, 18 și 19, urmând ca votul în plenul Camerelor reunite pentru învstirea Cabinetului să se desfășoare în data de 24 februarie, începând cu ora 16.

E un calendar prin care se respectă regulamentul, adică termenul maxim de 15 zile dintre momentul în care premierul desemnat prezintă lista Guvernului și programul de guvernare și momentul învestirii, dar e un calendar lent, care arată o tendință de tergiversare din partea Parlamentului. Miniștrii vor fi pregătiți, se vor pregăti la audieri. Se vor prezenta la audieri. De asemenea, ne vom prezenta pe data de 24 cu obiectivul declarat de a provoca alegerile anticipate, de a da puterea cetățenilor să aleagă un nou Parlament, mai corect, mai cinstit, mai reprezentativ și care să fie o piatră de temelie pentru un program de modernizare a României", a spus Orban. 

Ludovic Orban a anunțat data la care se va vota pentru învestirea Guvernului 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban premierul
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close