Antena 3 Actualitate Ludovic Orban: S-au micșorat amenzile, dar vom aplica amenzile! Autoritățile vor fi prezente în teren

Ludovic Orban: S-au micșorat amenzile, dar vom aplica amenzile! Autoritățile vor fi prezente în teren

de L.D.    |    19 Mai 2020   •   09:57
Ludovic Orban: S-au micșorat amenzile, dar vom aplica amenzile! Autoritățile vor fi prezente în teren
Sursa foto: hepta

Premierul cere amenzi și prezența insistentă asupra unor legi în teren pentru cei care nu respectă regulile prevăzute de starea de alertă. Ludovic Orban a cerut autorităților să vegheze asupra respectării măsurilor impuse.

”S-au micșorat amenzile dar vom aplica amenzile, pentru că, cum facem diferența între cei 98% dintre cetățenii români care sunt corecți și cei 2% care nu respectă legea? Există și cealaltă pârghie penală, pentru că sunt situații în care o faptă de zădărnicire a combaterii epidemiei constituie o faptă penală”, a declarat premierul.

”Am solicitat ISCTR-ului și tuturor celorlalte entități să fie extrem de prezente în teren, să urmărească respectarea regulilor pe care le-am stabilit pentru toate domeniile de activitate”, a mai spus Ludovic Orban.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close