Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Orban: ”Am luat decizia de a mă vaccina...”

Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Orban: ”Am luat decizia de a mă vaccina...”

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și președintele Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat, marți, 19 ianuarie, la ora 10.00, împotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila".

Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat împotriva coronavirusului. Orban: ”Am luat decizia de a mă vaccina...”
de Laura Dinu    |    19 Ian 2021   •   10:07

Presedintele Camerei Deputatilor Ludovic Orban s-a vaccinat in urmă cu doar cateva momente impotriva COVID 19. La fel și președintele Senatului, Anca Dragu.

Orban urmeaza exemplul altor demnitari care s-au imunizat în zilele anterioare. Primul a fost președintele Klaus Iohannis, apoi premierul Florin Cîţu. 

Primele declarații ale lui Ludovic Orban

”Am luat decizia de a mă vaccina, în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare, și că vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață normală, pentru a relua procesul de creștere economică și pentru a ne putea relua viața în condiții de normalitate. 

Cred că această campanie de vaccinare este fundamentală pentru evoluția ulterioară a societății românești și a economiei. 

Deja există două vaccinuri aprobate, cantitatea de vaccinuri disponibilă pentru România va crește în timp. De asemenea, infrastructura, logistica necesară va permite vaccinarea unui număr din ce în ce mai mare de români, astfel încât într-un timp cât mai scurt, să reușim să învingem pandemia!” a declarat președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. 

Anca Dragu: Este un semn bun

La rândul ei, Anca Dragu a declarat că, la 30.000 de vaccinuri pe zi, ”în curând ne vom putea relua viețile”.

„Mă bucur că rata de vaccinare a crescut, am ajuns la 30.000 de vaccinuri pe zi. Asta înseamnă că în curând ne vom putea relua viețile. Putem să mergem să ne plimbăm, putem să ne reluăm viețile. Este un semn bun petru revenirea economică, pentru acest nou început de an”; a spus Anca Dragu, președintele Senatului, după ce s-a vaccinat.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban anca dragu Klaus Iohannis
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close