Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, angajat la o firmă de construcții aflată la aproximativ 400 de kilometri depărtare de București

Ludovic Orban, angajat la o firmă de construcții aflată la aproximativ 400 de kilometri depărtare de București

Ludovic Orban, angajat la o firmă de construcții aflată la aproximativ 400 de kilometri depărtare de București
de d.g    |    17 Apr 2018   •   17:49

Ludovic Orban a dezvăluit, duminică, la Antena 3 că este angajat la o firmă privată și trăiește din salariu.

"Lucrez la o firmă care nu are contract cu statul... Nu câștig bani de la stat, nu sunt în niciun consiliu de administrație la nicio companie de stat", a spus Ludovic Orban, în emisiunea "Subiectiv."

Jurnaliștii PSnews.ro au pornit de la acestă declarație și au descoperit niște informații preliminare foarte interesante.

Ludovic Orban figurează ca angajat încă din data de 20.12.2017. Șeful liberalilor a fost încadrat cu jumătate de normă (4 ore pe zi), pe funcția de consilier inginer construcții. Firma este din județul Mureș, iar Ludovic Orban este aparent prins full-time la București, cu funcția de președinte al PNL.

Partea interesantă este că respectiva societate deja și-a făcut un nume în sfera companiilor ce au obținut contracte cu statul.

Anterior, în perioada 01.05.2017 – 10.08.2017, Ludovic Orban activase cu normă întreagă, în calitate de manager, la o casă de practicieni în insolvență, în ciuda faptului că politicianul nu are nicio tangență cu domeniul juridic, el absolvind în 1988 Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini din Universitatea Braşov, mai scriu jurnaliștii PSNews.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close