Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, anunț despre noile măsuri de relaxare. ”Suntem precauți...”

Ludovic Orban, anunț despre noile măsuri de relaxare. ”Suntem precauți...”

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat de faptul că românii nu mai respectă măsurile de precauție împotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, chiar dacă la început cetățenii s-au conformat, încetul cu încetul s-a intrat „într-o devălmășie și nu s-a mai respectat nicio regulă”.

Ludovic Orban, anunț despre noile măsuri de relaxare. ”Suntem precauți...”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    29 Iun 2020   •   15:00

Miercuri voi convoca toți miniștri și toate instituțiile care au atribuții de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu s-au respectat regulile și există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli”, a declarat Ludovic Orban.

Guvernul este foarte precaut în ceea ce privește noile măsuri de relaxare

Orice măsură de relaxare va fi dezbătută în structurile de specialiști, în Consiliul de Suport Tehnico-Științific, în cadrul INSP, în cadrul comisiei anti COVID, după care vom discuta în CNSU și în Guvern. Dacă vom lua noi măsuri de relaxare, le vom anunța public. Vă spun că evoluția din ultimele 10 zile este o evoluție care ne face să fim foarte precauți în măsurile ulterioare de relaxare.

 În calitate de premier prefer să vă prezint deciziile luate. Ştiţi foarte bine că planul de relaxare pe care l-am pus la punct cu specialiştii este un plan de relaxare în etape, din 15 în 15 zile, şi că este necesară o evaluare înainte de a adopta alte măsuri asupra modului în care s-au desfăşurat lucrurile. Din cauza asta măsurile le-am anunţat cu o zi, două înainte de intrarea în vigoare a măsurilor", a declarat Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close