Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban aruncă cu săgeți în premier: „Modul în care Dăncilă minte în documente oficiale arată că trebuie să plece”

Ludovic Orban aruncă cu săgeți în premier: „Modul în care Dăncilă minte în documente oficiale arată că trebuie să plece”

Ludovic Orban aruncă cu săgeți în premier: „Modul în care Dăncilă minte în documente oficiale arată că trebuie să plece”
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Aug 2018   •   16:06

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că premierul Viorica Dăncilă, prin scrisoarea adresată oficialilor de la Bruxelles, nu face altceva decât "să mintă" şi să "execute ordine antidemocratice", considerând că pentru acest lucru trebuie să demisioneze.

"Modul în care îşi permite să mintă cu neruşinare în documente oficiale arată o dată în plus că această marionetă, executantă a unor ordine antidemocratice, trebuie să plece. Impertinenţa premierului marionetă Dăncilă de a minţi în corespondenţe oficiale afectează fundamental interesele României în Uniunea Europeană", spune Ludovic Orban într-un comunicat.

Liberalul spune că este "halucinant modul în care premierul Viorica Dăncilă îşi permite să mintă într-o corespondenţă oficială, transmisă la Bruxelles, cu privire la situaţia din România".

"Este cu atât mai grav faptul că păpuşarii Vioricăi Dăncilă cred că pot dezinforma în acest mod oficialii europeni. Scrisoarea premierului, care nu a fost făcută publică de Guvern, nu face decât să confirme o dată în plus faptul că puterea politică de la Bucureşti este ruptă de realitate şi acţionează cu rea-credinţă, întrucât încearcă să prezinte o versiune vădit falsă asupra evenimentelor recente", mai spune Orban.

Liderul liberalilor afirmă că "alegaţiile din scrisoarea premierului trădează culpa în care se află, prin încercarea disperată de a acredita o teză recurentă alimentată de PSD cu ajutorul propagandei".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban viorica dancila premier
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close