Antena 3 Actualitate Ludovic Orban: "Aș aștepta să renunțe până la învestirea Guvernului. Să-și dea seama că ea e pe post de secretară, nicidecum pe post de prim-ministru"

Ludovic Orban: "Aș aștepta să renunțe până la învestirea Guvernului. Să-și dea seama că ea e pe post de secretară, nicidecum pe post de prim-ministru"

22 Ian 2018   •   17:53
Ludovic Orban: "Aș aștepta să renunțe până la învestirea Guvernului. Să-și dea seama că ea e pe post de secretară, nicidecum pe post de prim-ministru"
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Ludovic Orban, președintele PNL, susține că România va ajunge într-o situație dezastruoasă sub încă o guvernare a PSD. 

"Biroul Politic Executiv a luat decizia de a convoca duminică de la ora 17 reuniunea Biroului Politic Național împreună cu grupurile parlamentare ale partidului din Camera Deputaților și din Senat. Vom stabili poziționarea în procedurile de investire a noului Guvern. Aș aștepta ca Viorica Vasilica să renunțe până la învestirea Guvernului că sunt convins că nu o întreabă nimeni pe cine acceptă ca ministru în guvernul pe care urmează să-l conducă domnul Dragnea. Este rușinos și penibil. Eu trag nădejde că Viorica Vasilica o să renunțe pe ultima sută de metri, dânduși seama că ea e pe post de secretară la noul Guvern, nicidecum pe post de prim-ministru", a spus Orban. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban guvern 100 de minute
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close