Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, categoric: ”Cine negociază cu Tăriceanu sau Băsescu, să plece din PNL”

Ludovic Orban, categoric: ”Cine negociază cu Tăriceanu sau Băsescu, să plece din PNL”

Ludovic Orban, categoric:  ”Cine negociază cu Tăriceanu sau Băsescu, să plece din PNL”
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Dec 2016   •   09:33

Ludovic Orban este categoric când vine vorba de trădare. Fostul prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal susține că toți cei care negociază cu Călin Popescu Tăriceanu sau Traian Băsescu trebuie să demisioneze.

„Dacă vreun lider a angajat o negociere în numele PNL, trebuie să îşi dea demisia. Nu a existat niciun mandat al biroului naţional, la care am participat.

Dl. Tăriceanu este cârja PSD, iar în ce-l priveşte pe domnul Băsescu, nu mi-am schimbat părerea: e un om distructiv, care nu a făcut decât să otrăvească atmosfera politică din România. În loc să îşi plimbe nepoţeii în parc, continuă să ne asasineze nervii cu prezenţa sa publică.

PNL e după un eşec major, care ar fi putut fi prevenit. Am fi putut aborda alegerile cu altă imagine şi altă modalitate….partidul are nevoie de o analiză foarte serioasă. Vă readuc aminte că în ianuarie 2015 avea scorul de 42% şi luminoasa conducere l-a adus la 20%.

E nevoie ca la toate nivelele membrii să fie lăsaţi să îşi aleagă lideri reali, serioşi, care să ajute România să meargă înainte”, a declarat, la Realitatea TV, Ludovic Orban.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close