Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban către miniştri: Vă solicit o prezenţă activă la toate reuniunile de la nivelul Consiliului UE

Ludovic Orban către miniştri: Vă solicit o prezenţă activă la toate reuniunile de la nivelul Consiliului UE

Ludovic Orban către miniştri: Vă solicit o prezenţă activă la toate reuniunile de la nivelul Consiliului UE
28 Noi 2019   •   17:21

Premierul Ludovic Orban le-a solicitat joi miniştrilor o prezenţă activă la toate reuniunile care vor avea loc la nivelul Consiliului Uniunii Europene şi a anunţat că, în perioada următoare, va efectua o vizită la Bruxelles unde se va întâlni cu mai mulţi oficiali europeni.

"Vă solicit o prezenţă activă la toate reuniunile care vor avea loc la nivelul Consiliului Uniunii Europene, cu formaţiunile Consiliului Uniunii Europene din care faceţi parte. De asemenea, vă solicit o legătură cât mai serioasă de colaborare, de informare reciprocă, cu noii comisari europeni din Comisia Europeană. În ceea ce mă priveşte, mi-am trecut printre priorităţi o deplasare la Bruxelles pentru a avea întâlniri cu preşedintele Comisiei Europene, cu preşedintele Consiliului European, cu preşedintele Parlamentului European şi cu câţiva comisari europeni importanţi. Suntem un guvern proeuropean, un guvern care înţelege foarte bine statutul pe care îl are România de membru al UE. Obligaţia noastră este de a servi cât mai bine interesele cetăţenilor, de a fi activi în toate deciziile care se iau la nivel european", a declarat premierul, la începutul şedinţei de Guvern.

Sursă: Agerpres
×

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close