Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban: Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Senat a creat o bulversare totală a Parlamentului

Ludovic Orban: Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Senat a creat o bulversare totală a Parlamentului

Ludovic Orban: Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Senat a creat o bulversare totală a Parlamentului
02 Sep 2019   •   22:08

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, făcând referire la susţinerea PSD pentru Teodor Meleşcanu la funcţia de preşedinte al Senatului, că ceea ce s-a întâmplat "a creat o bulversare totală a Parlamentului".

"Mărturisesc că ceea ce s-a întâmplat astăzi la Senat a creat o bulversare totală a Parlamentului. La ora actuală ne punem întrebarea cu cine trebuie să stăm de vorbă la ALDE, dacă preşedintele partidului habar n-avea că Meleşcanu, care este vicepreşedinte al partidului, este candidat pe locul lui după ce şi-a dat demisia (...). Se pare că unii, pe măsură ce avansează în vârstă, încep să dea în mintea copiilor", a declarat Ludovic Orban, la postul B1TV.

Referitor la atitudinea unor reprezentanţi ai Pro România sau ALDE care ar susţine, în urma unor negocieri, actualul Guvern, liderul PNL a afirmat că aceştia trebuie să se decidă dacă sunt "cu Guvernul sau cu opoziţia".

Orban a spus că actualul Executiv nu mai are din punctul său de vedere nicio legitimitate şi că "PNL este gata să facă orice pentru a pune punct acestei guvernări".

Preşedintele liberal a mai opinat că social-democraţii nu vor să părăsească guvernarea deoarece "au conştiinţa faptului că dacă pleacă de la guvernare, PSD se va face praf şi pulbere".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Orban Senat parlament
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close