Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, despre construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov: „Avem în principiu două variante”

Ludovic Orban, despre construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov: „Avem în principiu două variante”

 Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, că Guvernul va stabili până la sfârşitul lui ianuarie modalitatea de finanţare a autostrăzii dintre Comarnic şi Braşov.

Ludovic Orban, despre construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov: „Avem în principiu două variante”
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/ Facebook
06 Ian 2020   •   22:06

Orban a subliniat că există doar două modalităţi de finanţare, şi anume, parteneriatul public-privat sau de la bugetul de stat.

„Nu poate fi finanţată cu fonduri europene. Vom decide în luna ianuarie cum o facem. Avem în principiu două variante. Prin parteneriat public-privat, dar nu accept decât în parteneriat cu o instituţie financiară internaţională, indiferent care este ea. Deci, fie faci pe parteneriat public-privat, dar ai nevoie de un partener instituţional care să îţi confere încredere şi mai ales garanţia finanţării, sau o faci pe bugetul de stat", a declarat premierul la Digi 24.

Citește Și Guvernul Orban a suspendat pensiile speciale pentru aleșii locali și a înghețat sporurile pentru bugetari și punctul de amendă

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close