x close

Ludovic Orban, despre construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov: „Avem în principiu două variante”

06 Ian 2020   •   22:06
Ludovic Orban, despre construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov: „Avem în principiu două variante” Foto: Ludovic Orban/ Facebook

 Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni, că Guvernul va stabili până la sfârşitul lui ianuarie modalitatea de finanţare a autostrăzii dintre Comarnic şi Braşov.

Orban a subliniat că există doar două modalităţi de finanţare, şi anume, parteneriatul public-privat sau de la bugetul de stat.

„Nu poate fi finanţată cu fonduri europene. Vom decide în luna ianuarie cum o facem. Avem în principiu două variante. Prin parteneriat public-privat, dar nu accept decât în parteneriat cu o instituţie financiară internaţională, indiferent care este ea. Deci, fie faci pe parteneriat public-privat, dar ai nevoie de un partener instituţional care să îţi confere încredere şi mai ales garanţia finanţării, sau o faci pe bugetul de stat", a declarat premierul la Digi 24.

Citește Și Guvernul Orban a suspendat pensiile speciale pentru aleșii locali și a înghețat sporurile pentru bugetari și punctul de amendă

Citeşte mai multe despre:

comarnic-brașov Ludovic Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati