Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, despre întâlnirea cu Iohannis: A fost, într-un fel, o discuţie necesară de stabilire a coordonatelor colabărării

Ludovic Orban, despre întâlnirea cu Iohannis: A fost, într-un fel, o discuţie necesară de stabilire a coordonatelor colabărării

Ludovic Orban, despre întâlnirea cu Iohannis: A fost, într-un fel, o discuţie necesară de stabilire a coordonatelor colabărării
02 Aug 2018   •   23:19

Ludovic Orban a anunţat, joi seară, că a avut o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis în care s-au dezbătut ”teme majore” şi a precizat că discuţia era necesară, în contextul în care liberalii au decis susţinerea şefului statului pentru obţinerea celui de-al doilea mandat de preşedinte, iar Klaus Iohannis a anunţat că va candida. 

În plus, Orban a spus că au discutat despre pregătirea preşedinţiei române a Consiliului Europei, având în vedere că Iohannis este ”singurul care mai salveză imaginea României”.

Ludovic Orban, a fost întrebat la un post de televiziune dacă s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis şi care au fost discuţiile.

”Între PNL şi preşedintele României este o relaţie de parteneriat, o relaţie de colaborare, ne consultăm pe teme majore şi, de asemenea, încercăm să ne coordonăm poziţiile pe tot ce este important pentru România”, a spus Orban.

Acesta a afirmat că întâlnirea era ”necesară”.

”A fost o întâlnire normală pentru că, ştiţi foarte bine, Consiliul Naţional al PNL a hotărât în unanimitate susţinerea candidaturii domnului preşedinte Iohannis pentru obţinerea celui de-al doilea mandat, iar preşedintele a anunţat că va candida. A fost, într-un fel, o discuţie necesară de stabilire a coordonatelor colabărării”, a mai afirmat liderul iberal.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close