Antena 3 Actualitate Ludovic Orban: „Este o chestiune de zile până la depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă”

Ludovic Orban: „Este o chestiune de zile până la depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă”

18 Sep 2019   •   19:10
Ludovic Orban: „Este o chestiune de zile până la depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ludovic Orban, liderul PNL,  a spus că este foarte probabil ca moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă să fie depusă săptămâna viitoare în Parlament.

„Este o chestiune de zile până la depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Dacă vreți o prognoză mai exactă vă pot spune că este foarte posibil ca săptămâna viitoare să depunem această moțiune în Parlament. De două săptămâni nu facem altceva decât să ne asigurăm de succesul acestui demers. Negocierile le-am început însă cu cei 7 parteneri, semnatari ai moțiunii de pa debutul sesiunii Parlamentare. Totodată am luat în calcul și scenariile post-moțiune. Legat de ceea ce se va întâmpla după căderea Guvernului, pot să vă spun că preferința noastră este aceea de a da din nou puterea cetățenilor români prin intermediul alegerilor anticipare dacă acest lucru va fi posibil și dacă va exista voința pentru anticipate, dacă nu, PNL este pregătit să își asume răspunderea guvernării. Dar avem mai multe variante posibile. O variantă presupune încercarea de a declanșa anticipate, prin menținerea ca interimar a Guvernului Dăncilă, dar este de asemenea luată în calcul varianta formării unui Guvern. Dar în momentul de față nu este un consens între partenerii de dialog”, a spus Orban la un post de televiziune. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close