Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban face anunțul. Cine este de vină pentru explozia numărului de cazuri de infectare cu coronavirus

Ludovic Orban face anunțul. Cine este de vină pentru explozia numărului de cazuri de infectare cu coronavirus

În contextul în care numărul îmbolnăvirilor de coronavirus în România este într-o continuă creștere, premierul Ludovic Orban spune că vinovații pentru acest lucru sunt chiar politicienii din Opoziție deoarece instigă populația la nerespectarea regulilor.

Ludovic Orban face anunțul. Cine este de vină pentru explozia numărului de cazuri de infectare cu coronavirus
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    26 Iun 2020   •   07:45

”Ne confruntăm cu un mediu politic în care foarte mulți lideri politici, de luni de zile, neagă pericolul, instigă populația la nerespectarea regulilor și inițiază alături de instituții aflate în slujba lor și nu în slujba cetățeanului tot felul de demersuri, cum a fost demersul de astăzi, care s-a judecat la Curtea Constituțională. Ce vă cer... toți miniștrii care aveți instituții care au competența legală de a verifica respectarea regulilor să mobilizați aceste instituții și să asigurați prezența lor în teren”, declară Ludovic Orban.

Așadar, relaxările este posibil să nu apară de la 1 iulie. În condițiile în care numărul cazurilor de infectare cu coronavirus este în creștere vor fi iarăși restricții, fie ele și locale.  

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close