Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban: Florin Cîțu nu va propune alți miniștri în locul celor avizați negativ

Ludovic Orban: Florin Cîțu nu va propune alți miniștri în locul celor avizați negativ

Ludovic Orban a spus, în privința cererii PSD ca premierul desemnat să propună alți miniștri în locul celor care au primit aviz negativ, că Florin Cîțu nu va face acest lucru în niciun caz.

Ludovic Orban: Florin Cîțu nu va propune alți miniștri în locul celor avizați negativ
09 Mar 2020   •   15:28

„Sub nici o formă. Miniştrii Guvernului pe care îl conduc şi miniştrii care sunt propuşi de premierul desemnat Florin Cîţu sunt miniştri serioşi, competenţi, care şi-au făcut datoria şi a căror valoare nu poate fi făcută de majorităţile PSD din comisii care dau voturi după ordinul de la partid şi nu după valoarea calităţilor”, a spus Ludovic Orban, în urma ședinței cu parlamentarii.

Declarația lui Orban a fost făcută în contextul în care șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, i-au trimis o scrisoare lui Cîțu, luni, în care i-au cerut să schimbe miniștrii care au primit avize negative în comisiile de specialitate din Parlament.

Potrivit unei decizii aprobate luni de conducerea Legislativului, Camera Deputaților și a Senatul vor vota în plen reunit joi, de la ora 16.00, învestirea Guvernului Cîțu.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close