Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban anunță noi restricții: "Circulația pe timpul nopții ar putea fi restricționată"

Ludovic Orban anunță noi restricții: "Circulația pe timpul nopții ar putea fi restricționată"

Premierul Ludovic Orban a anunțat, astăzi, că Guvernul ar putea impune noi restricții, printre care se numără și restricționarea circulației, în anumite orașe, pe timpul nopții.

Ludovic Orban anunță noi restricții: "Circulația pe timpul nopții ar putea fi restricționată"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2020   •   16:54

Măsura închiderii anumitor orașe în care incidența ratei de infectare a depășit pragul de trei la mia de locuitori a fost deja adoptată în Franța sau Belgia, tocmai pentru a preveni răspândirea infecției cu coronavirus.

"Avem în evaluare o astfel de decizie. Vrem să vedem, în schimb, efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege și hotărârea de guvern de prelungirea stării de alertă în cazul depășirii indicelui de 3.

Se face evaluare pentru că sunt deja localități importante, printre care și București, în care urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a fost declarația lui Ludovic Orban.

Astfel, printre orașele în care s-ar putea impune restricționarea circulației pe timp de noapte se numără și București, având în vedere că a fost depășită deja incidenț de trei infectări la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close