x close

Ludovic Orban: Pensiile vor fi plătite cu o decalare de trei-patru zile

de D.G.    |    06 Ian 2020   •   22:29
Ludovic Orban: Pensiile vor fi plătite cu o decalare de trei-patru zile  817 sursă foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seară că pensiile vor fi plătite în scurt timp, iar cauza care a generat o decalare faţă de termen o reprezintă zilele libere de sărbători.

"Din cauza faptului că au fost zile libere există, nici măcar nu putem să îi spunem întârziere, o decalare a termenului de plată a pensiilor. Pensiile vor fi plătite cu o decalare de trei-patru zile, care s-a datorat faptului că au existat zile libere şi că, practic, astăzi e prima zi lucrătoare. (...)

Atâtea fake news-uri am văzut pe tema pensiilor, atâtea fake news provocate în fiecare zi fără să aibă nicio sursă, pur şi simplu numai de a menţine o dezbatere pe Legea pensiilor. (...) Noi am prevăzut în Legea bugetului de stat banii necesari pentru aplicarea Legii pensiilor, ca să fie limpezi toate lucrurile pe tema asta", a afirmat premierul la Digi 24.

Orban a mai spus că PNL îşi menţine poziţia faţă de pensiile speciale şi chiar s-a discutat despre posibilitatea convocării unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru desfiinţarea acestora.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

pensii Ludovic Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati