x close

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: "Vom lua o decizie şi o vom anunţa"

12 Noi 2019   •   00:13
Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: "Vom lua o decizie şi o vom anunţa" Foto: Agerpres

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitaţia la dezbateri lansată de liderul PSD, Viorica Dăncilă, către actualul şef al statului, Klaus Iohannis, că va fi luată o decizie, menţionând că liberalii sunt preocupaţi de comunicarea cu cetăţenii.

"Să cereţi răspuns la această întrebare domnului Dan Motreanu. În seara asta avem o discuţie. Ne preocupă mai puţin epistolele doamnei Vasilica Viorica Dăncilă, cât comunicarea cu cetăţenii români. Vom lua o decizie şi o vom anunţa", a spus Orban la Teatrul Naţional, unde a participat la Gala "Corneliu Coposu".

PSD a solicitat PNL organizarea, de comun acord, a cel puţin două dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie.

Solicitarea a fost transmisă prin intermediul unei scrisori adresate şefului de campanie al liberalilor, Dan Motreanu, de către Lia Olguţa Vasilescu, coordonatorul campaniei electorale a PSD. 

Citiți și Scrisoarea PSD pentru Klaus Iohannis. Președintele e invitat la dezbaterea cu Viorica Dăncilă

Citeşte mai multe despre:

Ludovic Orban presedintele PNL viorica dancila
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati