Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban rezolvă problema blocajelor de la intrarea în Grecia. ”Mergeți în vacanță și anul ăsta și anul viitor în România”

Ludovic Orban rezolvă problema blocajelor de la intrarea în Grecia. ”Mergeți în vacanță și anul ăsta și anul viitor în România”

Ludovic Orban le cere românilor să își petreacă vacanța în țară și să nu mai plece în străinătate. Reacția premierului vine după ce ieri au fost cozi kilometrice la intrarea în Grecia.

Ludovic Orban rezolvă problema blocajelor de la intrarea în Grecia. ”Mergeți în vacanță și anul ăsta și anul viitor în România”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    03 Iul 2020   •   08:40

Ludovic Orban spune că deja a luat primele măsuri pentru ca astfel de situații să nu se mai repete. A pornit demersurile diplomatice pentru ca românii să nu mai piardă timpul cu formalitățile pe care trebuie să le îndeplinească la intrarea în Grecia. 

Încercăm să găsim o soluție astfel încât să nu mai existe aceste blocaje, să nu mai piardă românii atât timp în formalitățile pe care trebuie să le înregistreze la graniță. Sunt tratați ca toți cei care merg în concediu în Grecia. Sunt supuși unui triaj. Li se ia temperatura... și se creează efectiv blocaje. 

Îndemnul meu este, mergeți în vacanță și anul ăsta și anul viitor în România. Sunt atâtea lucruri frumoase, atâtea locuri superbe din România care mertiă să fie văzute”, a declarat premierul Ludovic Orban. 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Grecia vacanţă
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close