Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: „S-a întors la perioada lui Liviu Dragnea”

Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: „S-a întors la perioada lui Liviu Dragnea”

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că PSD s-a întors la perioada în care Liviu Dragnea era la conducerea partidului, după ce social-democrații s-au opus alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: „S-a întors la perioada lui Liviu Dragnea”
Sursa foto: sursă foto: Agerpres
16 Dec 2019   •   17:54

În acest context, premierul Orban a precizat că PSD s-a întors în perioada în care era condus de fostul lider social democrat Liviu Dragnea.

„Pe evaluările noastre, există o majoritate în Camera Deputaților unde se află în dezbatere trei proiecte de lege pe acest subiect. Proiectul de lege al PNL, al USR și al PMP. Singura problemă pe care o avem este că PSD s-a întors la perioada lui Dragnea, în care nici măcar nu se mai permite înregistrarea la microfon a propunerilor de introducere pe ordinea de zi în ședințele de Birou Permanent în Camera Deputaților. Ședința de astăzi a BP a fost una care a adus aminte de perioada în care Dragnea era la butoanele Camerei Deputaților și în care nu se permitea nici măcar să propunem modificări pe ordinea de zi”, a declarat premierul Orban.

Citește Și Guvernul Orban a decis să își asume răspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: „Cea mai bună dată pentru plen este 23 decembrie”

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Ludovic Orban PSD
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close