Antena 3 CNN Actualitate Lugoj. Anchetatorii, şocaţi de cruzimea cu care a fost macelarit bărbatul aruncat la groapa de gunoi

Lugoj. Anchetatorii, şocaţi de cruzimea cu care a fost macelarit bărbatul aruncat la groapa de gunoi

Lugoj. Anchetatorii, şocaţi de cruzimea cu care a fost macelarit bărbatul aruncat la groapa de gunoi
10 Ian 2011   •   22:41

Cruzimea cu care a fost macelarit bărbatul aruncat la groapa de gunoi din Lugoj i-a şocat până şi pe anchetatori. Trupul a fost tranşat cu fierastrăul, iar picioarele au fost tăiate cu un cuţit din articulaţii.

Toate indiciile de până acum îi fac pe anchetatori să creadă că au de-a face cu un criminal cu o minte diabolică şi că bărbatul a fost împărţit în cel puţin cinci colete. “Secţionarea a fost facută cu fierăstrăul, iar picioarele cel mai probabil cu un cuţit”, a declarat Adrian Golban, procuror de caz.

 


Lângă rămaşiţele bărbatului a fost găsită o pereche de jeanşi reiaţi de culoare crem, iar la autopsie legiştii şi-au dat seama că nu au de a face cu cadavrul unui om fără adăpost. Tot lângă cadavru, poliţiştii au găsit şi un sul de hârtie de bucătărie plin de sânge. Nu este exclus ca ucigaşul să fi încercat să-şi şteargă urmele şi să fi aruncat sulul o dată cu trupul vcitimei.

Poliţiştii au refăcut şi luni traseul maşinii de la salubrizare care se presupune că a dus bucata de cadavru la groapa de gunoi. Omenii legii au luat la pas întregul oraş în speranţa că vor găsi vreun indiciu care să-i ajute să afle cine este victima.

De la descoperirea cadavrului la groapa de gunoi mulţi dintre oamenii din Lugoj nu mai au linişte. Unii refuză să creadă că printre ei s-ar putea afla un criminal sadic

Poliţiştii îi roagă pe toţi cei care au rude sau cunoscuţi dispăruţi să anunţe imediat la 112. Iar dacă există cineva care a observat persoane cărând saci suspecţi de asemenea este rugat să anunţe poliţia.

 

×
Subiecte în articol: Lugoj groapa de gunoi barbat cruzime
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close