Antena 3 CNN Actualitate Lugoj. Trunchiul uman descoperit la groapa de gunoi aparţine unui bărbat de 30-40 de ani

Lugoj. Trunchiul uman descoperit la groapa de gunoi aparţine unui bărbat de 30-40 de ani

Lugoj. Trunchiul uman descoperit la groapa de gunoi aparţine unui bărbat de 30-40 de ani
07 Ian 2011   •   21:13

Misiune aproape imposibilă pentru anchetatorii din Timiş. Bucata de trunchi uman găsită la groapa de gunoi din Lugoj pare singura urmă a unei crime odioase. Totuşi, legiştii au descoperit câteva informaţii preţioase.

Vorbim la această oră doar de informaţiile de la medicii legişti. Necropsia a arătat că rămăşiţele umane aparţin unui bărbat cu vârstă între 30 şi 40 de ani, mort de două, maximum patru zile. Sunt informaţii preţioase, dar încă puţine. În aceste momente, criminaliştii au în faţă un puzzle greu de rezolvat. Se vor analiza atent bucăţile de om găsite la gunoi.



Ar putea fi vorba de un asasinat comis de o persoană extrem de periculoasă dacă a ştiut să tranşeze cu precizie şi sânge-rece un corp uman. Şi vineri, mai multe echipaje de poliţişti, însoţiţi de câini, s-au întors la groapa de gunoi, în speranţa că vor mai găsi şi alte probe importante.

Într-o cutie de carton stă dovada unei orori. Este o bucată dintr-un cadavru uman. O singură piesă de puzzle dintr-o mie.

Astăzi, anchetatorii au plecat pe urmele maşinii de gunoi care a adus cadavrul la groapă. Şoferul utilitarei le-a spus exact de unde a colectat deşeurile. N-a bănuit ce se ascunde în remorcă.

Totuşi, traseul maşinii de gunoi nu a fost chiar atât de lung. Anchetatorii s-au oprit cu cercetările la Spitalul Municipal din Lugoj.

Va fi unul dintre cele mai grele cazuri cu care s-au confruntat vreodată. Legiştii încearcă să afle ce grupă de sânge avea victima. Singura lor şansă este ca profilul bărbatului să se potrivească cu cel al unei persoane dispărute. Şi abia după ce vor identifica victima, vor căuta criminalul.

 

×
Subiecte în articol: Lugoj groapa de gunoi ancheta
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close