Antena 3 CNN Actualitate Lugoj. Un bărbat a fost ucis duminică, înjunghiat cu 20 de lovituri de cuţit

Lugoj. Un bărbat a fost ucis duminică, înjunghiat cu 20 de lovituri de cuţit

Lugoj. Un bărbat a fost ucis duminică, înjunghiat cu 20 de lovituri de cuţit
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
29 Iul 2012   •   09:33

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Lugoj, judeţul Timiş, a fost ucis, duminică dimineaţă, fiind înjunghiat de 20 de ori de un bărbat cu care intrase în conflict într-un bar din localitate.
   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat pentru Mediafax că Poliţia a fost sesizată prin 112, duminică, după ora 04.00, că lângă un local din Lugoj a avut loc un conflict în urma căruia un tânăr în vârstă de 32 de ani şi-a pierdut viaţa.
   
Potrivit acesteia, între bărbatul de 32 de ani şi alţi doi clienţi ai barului ar fi izbucnit un conflict verbal, după care tânărul a ieşit din local şi s-a îndreptat spre autoturismul său aflat în parcare. În urma lui au ieşit cele două persoane, iar una dintre acestea l-a lovit cu pumnii şi picioarele, apoi a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat.
   
Clienţii localului au chemat imediat o ambulanţă care l-a preluat pe tânăr şi l-a dus la Spitalul Municipal Lugoj, însă medicii de acolo au constatat decesul.
   
Potrivit medicilor de la Urgenţe, victima avea aproximativ 20 de lovituri de cuţit pe tot corpul, una dintre ele fiind în inimă.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că cele două persoane suspecte au fost duse la audieri, la Poliţia Lugoj.

×
Subiecte în articol: Lugoj cutit injunghiere clienti bar spital
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close