Antena 3 CNN Actualitate Luiza ar fi început azi clasa a XII-a. Ultimele cuvinte ale fetei, înainte să dispară: „Hai, tati, că a oprit o mașină să mă ia”

Luiza ar fi început azi clasa a XII-a. Ultimele cuvinte ale fetei, înainte să dispară: „Hai, tati, că a oprit o mașină să mă ia”

Luiza ar fi început azi clasa a XII-a. Ultimele cuvinte ale fetei, înainte să dispară: „Hai, tati, că a oprit o mașină să mă ia”
de S.T.    |    09 Sep 2019   •   16:28

Luiza Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, despre care criminalul Gheorghe Dincă a spus că ar fi ucis-o, ar fi început luni, 9 septembrie, clasa a XII-a.

Luiza a dispărut duminică, 14 aprilie.

Ultimul apel al fetei ar fi cel de la ora 11.30, când Luiza a vorbit cu tatăl ei, care era în Italia. Potrivit Libertatea, ultimele cuvinte cu care Luiza a terminat convorbirea au fost: „Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia! Ne auzim când ajung acasă”.

Luiza, însă, nu a mai ajuns acasă şi nimeni nu ştie în ce maşină s-a urcat.

În cadrul anchetei, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, în jurul orei 12.00, atunci când ar fi surprins-o cu telefonul în mână şi ulterior i-ar fi incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, procurorii au stabilit că există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni. Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a afirmat pe 27 august că nu poate fi exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, având în vedere că rezultatele testelor ADN în cazul acesteia nu au fost concludente.

Întrebat dacă exclude varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, Bănilă a răspuns: „Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente şi de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă”.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close