Antena 3 CNN Actualitate Oase într-o pădure din Caracal. Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu

Oase într-o pădure din Caracal. Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu

Oase într-o pădure din Caracal. Gheorghe Dincă susține că ar fi ale Luizei Melencu
05 Aug 2019   •   14:01

Luiza Melencu ar fi fost găsită moartă într-o pădure din apropierea casei lui Gheorghe Dincă. În zona împădurită din Caracal ar fi fost descoperite mai multe oase. Gheorghe Dincă este cel care ar fi indicat locul anchetatorilor, acesta susținând că oasele ar fi chiar ale Luizei Melencu.

Se adună din ce în ce mai multe informații. Azi, polițiștii au mers și în alte zone. Anchetatorii au mers și în locul unde Dincă a spus că a aruncat telefonul Luiziei.

În același timp continuă și verificările de la casa lui Gheorghe Dincă.

Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție în urmă aproape patru luni. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică faptele de omor, atât în cazul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, cât şi al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în urmă cu câteva luni.

Dincă și-a descris cu lux de amănunte faptele

Gheorghe Dincă le-a explicat anchetatorilor cu lux de amănunte faptele sale.

Potrivit avocatului său, Gheorghe Dincă spune că nu-și amintește culoarea părului Luizei, deși își amintește alte detalii și susține că a ucis-o. 

„A recunoscut două omoruri. Luiza nu a fost îngropată. Din ce cunosc eu, nu a fost îngropată. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei. Spune că a luat-o pe Luiza, a mers spre domiciliul lui. Conform declarației lui, ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Nu se cunoșteau dinainte. Nici cu Alexandra nu se cunoștea”, a spus avocatul bărbatului.

Cum ar fi ucis-o pe Luiza?

Gheorghe Dincă susține că a lovit-o, fata a căzut, s-a lovit și ar fi decedat.

Mama Luizei Melencu, nouă mărturisire: S-a găsit un rucsac. Nu ne-a arătat nimeni nimic. Rog autoritățile să ne contacteze și pe noi

Răsturnare de situație în cazul Luizei Melencu! Criminalul Dincă, declarații revoltătoare: ”Făcea aluzie să-i dau bani şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea că nu vrea“

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close