Antena 3 CNN Actualitate Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Prietena fetei: „Mi-a zis că nu mai simte că trebuie să fie cu el”

Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Prietena fetei: „Mi-a zis că nu mai simte că trebuie să fie cu el”

Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Prietena fetei: „Mi-a zis că nu mai simte că trebuie să fie cu el”
Sursa foto: sursă foto: Facebook
10 Sep 2019   •   09:34

Luiza Melencu s-a despărțit de iubit cu o zi înainte să dispară. Familia a aflat că ultimul apel de pe telefonul ei a fost către niște ”cetățeni romi” din Breaza.

Un singur iubit a avut Luiza. Pe Alexandru. Se știau de când erau copii, părinții lor se cunoscuseră în Italia, unde erau cu toții la muncă. “Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, spune Ioana, prietena Luizei. “Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”.

“Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, povestește mama Luizei.

Citește întreaga știre pe Libertatea

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu Caracal tragedie
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close