Antena 3 CNN Actualitate Luju.ro: Acuzații fără precedent la adresa șefei DNA. Cum se muşamalizează dosarele apropiaţilor Laurei Codruţa Kovesi

Luju.ro: Acuzații fără precedent la adresa șefei DNA. Cum se muşamalizează dosarele apropiaţilor Laurei Codruţa Kovesi

Luju.ro: Acuzații fără precedent la adresa șefei DNA. Cum se muşamalizează dosarele apropiaţilor Laurei Codruţa Kovesi
21 Noi 2016   •   14:09

Noi dezvăluri despre cum se muşamalizează dosarele apropiaţilor Laurei Codruţa Kovesi.

În cazul „RCS RDS – Dumitru Dragomir”, dosarul a fost plimbat aproape patru ani între Secţiile DNA, Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Poliţia Capitalei. Nici până acum nu s-a depăşit faza urmăririi penale cu privire la faptă. Coincidenţă? De la RCS RDS a luat bani fostul soţ al şefei DNA, Eduard Kovesi, iar coordonatorul de marketing al companiei este Florin Nemeş, cu care Laura Codruţa Kovesi ar avea o relaţie amoroasă, scrie Luju.ro

Un alt dosar tergiversat este cel privind posibile fapte de corupţie comise la compania Transgaz, companie unde director la Direcţia Tehnologia Informaţiei şi Comunicare a fost Sergiu Lascu, fratele Laurei Codruţa Kovesi, şi care a fost condusă de Florin Muntean, personaj despre care senatorul Valer Marian a dezvăluit că ar fi prieten cu tatăl şefei DNA, fostul procuror Ioan Lascu.

Dosarul Transgaz se afla la DNA din 2014, iar de atunci procurorii lui Kovesi fac doar acte de urmărire penală cu privire la fapta, in rem. 

Cine ar trebui să ia măsuri ca aceste dosare să fie soluţionate, a fost întrebarea lansată de Mircea Badea şi Alina Petrescu în emisiunea Esenţial şi la care a încercat să răspundă jurnalistul Răzvan Savaliuc.

×
Subiecte în articol: sefa dna Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close