Antena 3 CNN Actualitate Luju.ro, plângere la DIICOT, după atacurile cibernetice

Luju.ro, plângere la DIICOT, după atacurile cibernetice

Luju.ro, plângere la DIICOT, după atacurile cibernetice
13 Feb 2019   •   14:39

Site-ul publicației Lumea Justiției a fost ținta mai multor atacuri cibernetice în ultimele zile, iar jurnalistul Răzvan Savaliuc anunță că a fost făcută plângere la DIICOT după aceste episoade.

”Din data de 5 februarie, când am publicat în Lumea Justiției un material care a deranjat foarte tare SRI, în privința costurilor uriașe legate de interceptări. Ne-am trezit cu niște atacuri foarte puternice asupra site-ului, care au reușit timp de câteva ore să ne blocheze accesul. Bănuiesc că este mâna serviciilor de informații, atacul este profesionist. Am depus plângere la DIICOT și profit că mi-ai dat cuvântul să cer directorului SRI să depisteze băieții ăștia, cred că sunt din SRI și să îi potolească” a spus jurnalistul Răzvan Savaliuc la Antena 3.

Site-ul Lumea Justitiei a fost blocat ore in sir prin atacuri de tip flood, venite prin sute de mii de computere zombie. Atacul a atins apogeul de 300.000 de vizitatori unici simultan. Asemenea agresiuni nu pot fi opera unui hacker oarecare, se scria de către ziuanews.ro după primul atac.

×
Subiecte în articol: plangere atac cibernetic Răzvan Savaliuc
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close