Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Blaga să rezolve, că de aia e ministru (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Blaga să rezolve, că de aia e ministru (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Blaga să rezolve, că de aia e ministru (VIDEO)
04 Mar 2010   •   23:47

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.






Mircea Badea comentează raportul Ministerului de Interne, care anunţă o creştere a infracţionalităţii, mai ales a infracţiunilor cu arma şi a jafurilor cu autori mascaţi. Această tendinţă a fost identificată cu mult timp în urmă de către Mircea Badea şi mulţi alţi jurnalişti, iar măsurile pe care le propune Vasile Blaga sunt aberante.

?Mă doare în cot ce şi-a propus Blaga. Este un discurs cretinoid la televizor, că să se înăsprească regimul armelor şi muniţiilor, de parcă infractorul şi-ar procura arme legal? spune Badea. ?E bine că identifică bubele sistemului, să le ştie. La anul vor fi de două ori pe atât? adaugă el.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close