Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Boc se bucura de victorie ca un cintezoi în ziua recoltei" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Boc se bucura de victorie ca un cintezoi în ziua recoltei" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Boc se bucura de victorie ca un cintezoi în ziua recoltei" (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
09 Iun 2009   •   00:01

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat luni seară alegerile europarlamentare de duminică. Aşa cum anunţase şi în alte emisiuni, el nu a mers la vot, din lipsă de opţiuni. Faptul că politicienii se bucurau la sfârşitul zilei de ?victorie? deşi prezenţa la vot a fost de numai 27%, i se pare lui badea o dovadă de aroganţă.

?Noi aştia mulţi, majoritatea tăcută, plus cei care s-au dus la vot de fapt nu prea avem de câştigat nimic. Discuţia asta absolut arogantă ?cine a câştigat alegerile? mi se pare că ne exclude pe noi?
?Boc era ca un cintezoi de ziua recoltei ieri. Şi în momentul în care Victor Ciutacu i-a atras atenţea că este cam prea bucuros în condiţiile în care 73% dintre români nu s-au dus la vot, ştiţi ce a spus Boc? A zis ?Derbedeul dracului!?

?Mizeria cea mai stridentă a fost la ce s-a întâmplat cu EBA. Această parodie cu independenţa, întoarcerea în partid mi se pare penibilă.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Lumea lui Mircea Badea Boc
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close