Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Bogaţii din România au o problemă: Cu cât sunt mai bogaţi, cu atât sunt mai zgărciţi (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Bogaţii din România au o problemă: Cu cât sunt mai bogaţi, cu atât sunt mai zgărciţi (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Bogaţii din România au o problemă: Cu cât sunt mai bogaţi, cu atât sunt mai zgărciţi (VIDEO)
03 Mai 2010   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Mircea Badea a vorbit în emisiunea În gura presei de luni despre posibilitate vehiculată de Radu Berceanu, de a introduce o taxă pe ?fâţă?, spre exemplu pe maşinile de lux. ?Pentru bolnavi de fiţăraie, am maşina ce mai tare, asta e o obsesie. La noi dacă ai trei lei te mai imprumuţi de doi să-ţi iei maşina de cinci, de ce să nu laşi o avere în stradă să vadă vecinii cine eşti? Nu cred că vor fi în stare să facă asta deoarece bogaţii din România, mulţi dintre ei ne conduc, au o problemă: sunt exagerat de zgârciţi, Cu cât sunt mai bogaţi, cu atât sunt mai zgărciţi. Se apleacă şi după un euro. Majoritatea bogaţilor, dacă pierd 100 de euro nu dorm o noapte. Ia să ne gândim noi că plătesc mai mult pentru o maşină a amantei, a lui bimbirel: ce să fac eu, cât să plătesc eu? Poate ar fi una dintre cele mai corecte idei ale lui Berceanu?, a spus Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close