Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Ce loc ocupă numirea lui Bittman consilier pe scara imbecilităţii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Ce loc ocupă numirea lui Bittman consilier pe scara imbecilităţii (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Ce loc ocupă numirea lui Bittman consilier pe scara imbecilităţii (VIDEO)
13 Ian 2010   •   23:56

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




Numirea lui Dan Bittman consilier la Finanţe nu a scăpat "netaxată" de Mircea Badea. În opinia sa, decizia este o imbecilitate. Cu toate acestea, însă, Badea consideră că, pe o scară imaginară a imbecilităţii, ea este surclasată cu brio de alte numiri, respectiv opţiuni de vot.


"Să-l numeşti pe Dan Bittman consilier la Ministerul de Finanţe este, din punctul meu de vedere, fără dar şi poate, o imbecilitate. Dar pe scara imbecilităţii - pe care m-am obişnuit în cei 35 de ani de când vieţuiesc în această ţară să încadrez diverse evenimente - a-l numi pe Dan Bittman consilier la Ministerul de Finanţe este, totuşi, undeva destul de jos. În sensul că sunt multe, multe alte imbecilităţi mult mai mari decât aceasta (...) Ar fi trebuit ca lumea să reacţioneze mai frenetic, mai vizibil mai spumos la auzul ştirii conform căreia domnul Vlădescu este ministru de Finanţe (...) Mărind miza, pe scara imbecilităţii, mi se pare mult, mult mai sus să-l pui pe Boc prim-ministru. Şi mărind, de asemenea, miza, cinci milioane de cetăţeni s-au dus de acasă de la ei să-l voteze pe preşedintele Băsescu...", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close