Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: Ce vrei să te faci când vei fi mare? Mazăre (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Ce vrei să te faci când vei fi mare? Mazăre (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Ce vrei să te faci când vei fi mare? Mazăre (VIDEO)
Sursa foto: mircea badea
21 Feb 2010   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea mărturiseşte că a râs mult în weekend şi că s-a distrat privind la televizor congresul în urma căruia Partidul Social Democrat şi-a ales noul preşedinte. ?Mă sună un prieten care era într-un bar. Una dintre plasme era pe posturile de ştiri. Ăla nu auzea. Doar vedea şi mă întreba dacă mă uit şi eu la televizor. Eu vedeam şi auzeam. Era ecranul împărţit în patru. Într-un colţ erau nişte vrăjitoare cu niste crucioace, una dintre ele punea o murătură într-un borcan cu relevanţă ezoterica, una făcea cruci cu stânga, alta o dregea cu nişte gioromele?, spune Badea.

Realizatorul TV a aplaudat costumaţia verde a lui Radu Mazăre şi l-a declarat pe politician un bun exemplu de viaţă, datorită stilului său vestimentar îndrăzneţ, ce nu se supune tendinţelor din politica românească. Prin urmare, dacă un copil e întrebat ce vrea să devină ?când va fi mare?, poate răspunde cu uşurinţă şi fără urmă de-ndoială că vrea să fie ?Mazăre?. Pentru că e verde, nonconformist şi ?venit de la Brasileiro?.





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Radu Mazare PSD
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close