Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Cum arată "linia capului" în palmele fraţilor Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cum arată "linia capului" în palmele fraţilor Băsescu (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Cum arată "linia capului" în palmele fraţilor Băsescu (VIDEO)
Sursa foto: badea
24 Aug 2009   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




În ediţia de luni a emisiunii sale, Mircea Badea a adus o "dovadă" pentru a-şi susţine o declaraţie făcută cu o zi în urmă. Duminică seară, realizatorul emisiunii "În gura presei" declara că, în firma în care apărea ca asociat fratele preşedintelui (Defence Security and Intelligence Co), Mircea Băsescu se ocupa, cel mai probabil, de partea numită "Intelligence".

"Văzându-i prestaţiile şi analizându-i figura, e clar că domnia sa se ocupa de Intelligence", declara atunci Mircea Badea, în timp ce pe fundal se afla o fotografie în care Mircea Băsescu era surprins cu o mână ridicată.

După ediţia de duminică, susţine Badea, producătorul emisiunii a descoperit, într-o revistă adresată femeilor, "o hartă care ţine de chiromanţie (n.r. procedeu prin care se poate ghici caracterul sau destinul cuiva pe baza interpretării liniilor din palmă)".

Alăturând harta respectivă de palma fratelui preşedintelui, Mircea Badea a avut surpriza să afle că linia capului, aşa cum este denumită una dintre ele, este, în cazul lui Mircea Băsescu, "cam ca Autostrada Soarelui - pleacă din Bucureşti, dar nu se opreşte la Constanţa". Altfel spus, "linia fratelui preşedintelui se cam termină la jumate", susţine Badea.

În cazul preşedintelui Traian Băsescu, lucrurile stau, însă, un pic altfel...






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close