Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea: De ce nu s-a sesizat poliţia română şi când Băsescu i-a luat mobilul unei ziariste? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: De ce nu s-a sesizat poliţia română şi când Băsescu i-a luat mobilul unei ziariste? (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: De ce nu s-a sesizat poliţia română şi când Băsescu i-a luat mobilul unei ziariste? (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
17 Mar 2009   •   23:57

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mihaela Rădulescu este cercetată pentru furt calificat, după ce a luat un rucsac cu articole foto şi alte obiecte personale din maşina unor reporteri de la Libertatea, cu care avusese un conflict.

"Poliţia Română s-a autosesizat? Dacă mie îmi demnonstrează cineva că astea sunt elementele constitutive ale infracţiunii de furt calificat eu o să umblu în fundul gol, cu nişte pene pe cap, precum Winnetou. De ce nu s-a sesizat poliţia şi când Traian Băsescu a confiscat telefonul mobil al unei ziariste, pe care a şi denumit-o "ţigancă împuţită", după ce o făcuse "păsărică"?" se întreabă Mircea Badea.



Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close