Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. "Discuţiile despre cum să mergem să votăm, snobism de trei lei" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Discuţiile despre cum să mergem să votăm, snobism de trei lei" (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. "Discuţiile despre cum să mergem să votăm, snobism de trei lei" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
31 Mai 2009   •   23:39


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

A mai rămas o săptămână până la alegerile europarlamentare. Cu acest ?anunţ? a început Mircea Badea emisiunea de duminică.

?Se poartă discuţia despre cum să mergem la alegerile europarlamentare. Este o adevărată retorică. E un fel de stereotip, printre aştia mai intelectuali. Snobism de trei lei. Discuţia merge în acelaşi cerc de gândire. Este un fel de ?Bună seara dumneavoastră şi invitaţilor dumneavostră?, ăsta fiind cretinismul pe care îl spune oricare intră în direct într-o emisiune?, a spus prezentatorul.


?Tot ceea ce e accesibil tuturor e simplu. Şi alegerile sunt un lucru accesibil. Nu e nimic filozofic în asta. Mi se pare o dovadă de ţopism dâmbăviţean?, a mai spus Badea.

?Eu n-as ştampila pe nimeni, nu am pe cine. Eu nu m-aş duce să dau girul, să mizez eu pe unul. Eu de fiecare dată când am făcut asta, m-am uitat în oglindă şi am văzut un prost?, a concluzionat Mircea Badea.




Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close