Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Domnul Băsescu cred că a emigrat (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Domnul Băsescu cred că a emigrat (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Domnul Băsescu cred că a emigrat (VIDEO)
10 Feb 2010   •   23:50


?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Unde a dispărut Traian Băsescu? Aceasta a fost întrebarea la care a încercat să răspundă miercuri Mircea Badea. În opinia sa, şeful statului nu mai apare atât de des în public din cauza dificultăţilor prin care trece ţara în această perioadă.

"Domnul Băsescu cred că a emigrat. A dispărut. Adică atunci când te duci la Cotroceni, dai cu mânuţa aşa şi nu se mai simte nimic.(...) Domnul Băsescu, preşedintele României, care a fost foarte activ în campanie şi a promis cetăţenilor, le-a spus lucruri, a devenit dintr-o dată foarte nevocal, foarte absent. Nu că i-aş simţi lipsa. Îi remarc dispariţia (...) Acuma eu înţeleg, e perioada foarte nasoală, sărăcia e din ce în ce mai mare, diun ce în ce mai mulţi oameni simt că nu e bine, că e rău în România zilelor noastre şi el nu vrea să se contamineze, sau să se contamineze cât mai puţin de reziduurile unei astfel de stări de fapt", este de părere Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close