Antena 3 CNN Actualitate Lumea lui Mircea Badea. Elena Udrea s-a dat "anonimă" la radio (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Elena Udrea s-a dat "anonimă" la radio (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea. Elena Udrea s-a dat "anonimă" la radio (VIDEO)
06 Noi 2009   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Reacţiile la propunerea făcută vineri de preşedintele Traian Băsescu privind funcţia de premier au fost nenumărate. Aşa cum era de aşteptat, liderii partidelor care îl susţineau pe Klaus Iohannis s-au declarat împotriva variantei Liviu Negoiţă. Şi, cum premierul desemnat provine din rândurile PD-L, colegii de partid nu au ezitat să-şi arate susţinerea totală pentru propunerea făcută de şeful statului.

Una dintre aceste persoane a decis să intre în direct la o emisiune difuzată la postul de radio Realitatea FM şi să-şi exprime punctul de vedere "pro-Negoiţă". Este vorba despre o doamnă, care a refuzat, însă, să-şi dezvăluie identitatea. Ba mai mult, întrebată de moderatorul emisiunii dacă nu cumva este Elena Udrea, ea a negat, adăugând că o simpatizează pe democrat-liberală, "pentru că şi dânsa se luptă, aşa cum aş face şi eu dacă aş avea o poziţie publică".

Înregistrarea cu pricina a fost difuzată în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii În gura presei şi, ulterior, "analizată" de Mircea Badea în stilul său caracteristic.

Dacă a fost sau nu Elena Udrea cea care a telefonat, vă lăsăm pe voi să decideţi...





Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close